object(DOMAttr)#66 (21) { ["name"]=> string(4) "href" ["specified"]=> bool(true) ["value"]=> string(5) "/cat/" ["ownerElement"]=> string(22) "(object value omitted)" ["schemaTypeInfo"]=> NULL ["nodeName"]=> string(4) "href" ["nodeValue"]=> string(5) "/cat/" ["nodeType"]=> int(2) ["parentNode"]=> string(22) "(object value omitted)" ["childNodes"]=> string(22) "(object value omitted)" ["firstChild"]=> string(22) "(object value omitted)" ["lastChild"]=> string(22) "(object value omitted)" ["previousSibling"]=> NULL ["nextSibling"]=> string(22) "(object value omitted)" ["attributes"]=> NULL ["ownerDocument"]=> string(22) "(object value omitted)" ["namespaceURI"]=> NULL ["prefix"]=> string(0) "" ["localName"]=> string(4) "href" ["baseURI"]=> NULL ["textContent"]=> string(5) "/cat/" } object(DOMAttr)#65 (21) { ["name"]=> string(4) "href" ["specified"]=> bool(true) ["value"]=> string(5) "/cat/" ["ownerElement"]=> string(22) "(object value omitted)" ["schemaTypeInfo"]=> NULL ["nodeName"]=> string(4) "href" ["nodeValue"]=> string(5) "/cat/" ["nodeType"]=> int(2) ["parentNode"]=> string(22) "(object value omitted)" ["childNodes"]=> string(22) "(object value omitted)" ["firstChild"]=> string(22) "(object value omitted)" ["lastChild"]=> string(22) "(object value omitted)" ["previousSibling"]=> NULL ["nextSibling"]=> NULL ["attributes"]=> NULL ["ownerDocument"]=> string(22) "(object value omitted)" ["namespaceURI"]=> NULL ["prefix"]=> string(0) "" ["localName"]=> string(4) "href" ["baseURI"]=> NULL ["textContent"]=> string(5) "/cat/" } طرز تهیه خورش به، به روش دیگر
کمی طاقت داشته باشید...

اسکینک

مرجع گرافیک و کد نویسی

امروز جمعه 12 بهمن 1403 روز خوبی داشته باشید.

آخرین ارسالی های انجمن
درخواست مطلب مــــطالب درخـــواستی خودر را از طریق لینک زیر به گوش ما برسانید .
خبر نامه با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار مطالب و سایت ما با خبر شوید .

طرز تهیه خورش به، به روش دیگر
طرز تهیه خورش به، به روش دیگر
  • نویسنده : MeHrDaD
  • ارسال شده در تاریخ سه شنبه 19 اسفند 1393 و ساعت 19:38
  • بازدید : 222
  • ادامه مطلب
  • موضوعات

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان 750 گرم
به 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.
03 آموزش ثبت نام در اسکایپ
ارسال نظر برای این مطلب

تعداد صفحات : 140

  • پیشنهادی
  • پربازدید
  • جدید
  • نظرات

درباره سایت

آمار سایت

  • کل مطالب : 141
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 2
  • بازدید امروز :64
  • باردید دیروز : 14
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 461
  • بازدید ماه : 4689
  • بازدید سال : 4689
  • بازدید کلی : 157595
  • آرشیو

    نویسندگان

    چت باکس





    captcha


    پیوندهای روزانه

    کاربران

    کدهای اختصاصی